Chocolate is the answer no matter what the question is

Who's Johnny?

Johnny Doodle is from Rotterdam. Straight forward. Selfmade. Entrepreneur by heart. A real candy lover. Johnny is een echte levensgenieter. Johnny houdt van de goede dingen in het leven, maar bepaalt zelf wel wanneer de dingen in het leven ook écht goed zijn. Johnny laat zich geen onzin aansmeren. Stop the nonsense, break the bullshit! Johnny is not a weird one, Johnny Doodle is a real one, Johnny is limited edition.

Chocolate? What the Fudge?

Zet jezelf maar schrap, want Johnny laat je smaakpapillen op hol slaan! Met eigenwijze smaakcombinaties, een grappige verpakking én een mooi verhaal. Johnny werkt met de fijnste en (h)eerlijkste ingrediënten. De acht chocoladerepen zijn uiteraard gemaakt in Johnny Doodle stijl: puur, ambachtelijk en met lef! Ben je er klaar voor? 

Johnny Cares

We praten allemaal over keurmerken en eerlijke prijzen, maar als consument weet je dat nooit honderd procent zeker. Wij gaan daarom met Johnny Doodle bewijzen dat het écht kan. Johnny heeft een eigen cacao coöperatie in Ghana, waar Johnny de cacao bonen gaat kopen die momenteel nog aan de bomen groeien. Zo wilt Johnny de gehele keten onder controle hebben. Daarnaast brengen we de Ghanese cacaoboeren wat ze echt persoonlijk nodig hebben: rubberlaarzen, kruiwagens, medische voorzieningen, onderwijs etc. Per verkochte reep gaat er tien cent naar de coöperatie, zodat we daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Het bewijs hiervan is te zien aan de binnenkant van de chocoladewikkels.

Meet Johnny

If you really want a taste of Johnny, just check out every store in your neighbourhood and ask for Johnny Doodle.

Johnny’s fudge 200 grams stazakken zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en PLUS. De chocoladerepen van 180 gram per stuk zijn verkrijgbaar bij DEEN, JUMBO, Albert Heijn, Agrimarkt en Hoogvliet.

En als je Johnny echt niet kunt vinden, kunnen wij je misschien helpen. Vul dan het formulier in en neem contact met ons op.
And please don’t make a fuss, it’s only the best fudge in the world…

Contactformulier

Oh look! It's the fudge o'clock

Johnny’s Fudge

Rum & Raisins

Rum & Raisins

Op zich een bekende klassieker natuurlijk. Maar dan op z’n Johnny’s. Stevige, zachte fudge waarin je af en toe zo’n heerlijke, in rum gedrenkte rozijn tegenkomt. Die perfecte combinatie maakt van elk stukje fudge een bijzonder cadeautje. En je kunt jezelf nog eens wijsmaken dat je tijdens het snoepen ook fruit
hebt gegeten. :-) 

Chocolate

Chocolate

Soms heb je zin in fudge, maar ook in chocolade. Of je dan moet kiezen? Nee hoor. Met de Chocolate fudge van Johnny Doodle sla je namelijk twee smaken in één klap. Door de verrassende combi van zachte fudge en romige chocola. En ja, dat is net zo lekker als het klinkt. Gewoon snel een keer kopen dus, dan proef je het zelf. 

 Salty Caramel

Salty Caramel

De fudge van Johnny Doodle is van nature lekker zoet. Maar ben je ook weleens benieuwd naar een nét iets minder zoete variant? Kies dan voor Salty Caramel. Een persoonlijke favoriet van Johnny. Want door een klein snufje zout wordt de smaak nóg specialer. Als je er eentje hebt gehad, probeer dan maar eens te stoppen. 

Vanilla

Vanilla

Toen Johnny Doodle besloot om fudge te gaan maken, wist hij meteen dat er één variant absoluut niet mocht ontbreken. Vanille. Die zachte smaak gaat zo geweldig samen met de kenmerkende smaak van fudge, dat elke hap een feestje wordt. Dus wil je echt volop van fudge genieten? Vergeet dan deze niet in huis te halen! 

Johnny’s Chocolate

72% Dark

72% Dark

Johnny Doodle 72% Dark is extra pure chocolade met een cacaopercentage van maar liefst 72% en een verrassend toegankelijke smaak.

Milk Fudge & Brownie

Milk Fudge & Brownie

Johnny Doodle Milk Fudge & Brownie is romige melkchocolade met heerlijke fudge/karamel en brownie chunks. Een perfecte combinatie qua smaak en textuur.

Milk Chocolate

Milk Chocolate

Johnny Doodle Milk Chocolate is heerlijke melkchocolade met een bijzonder romige smaak.

Dark Salty Fudge

Dark Salty Fudge

Johnny Doodle Dark Salty Fudge is pure chocolade met 52% cacao en kleine salty fudge chunks. Een verrassend goede combinatie.

Milk Amaretti

Milk Amaretti

Johnny Doodle Milk Amaretti is romige melkchocolade met echte amandelbitterkoekjes. De amaretti koekjes zorgen voor een heerlijke amandelsmaak en perfecte bite.

White Strawberry Merengue

White Strawberry Merengue

Johnny Doodle White Strawberry Merengue is romige witte chocolade met heerlijke stukjes geconfijte aardbei en kleine eiwitschuimpjes. Voor de liefhebber van crunchy en zoet.

White Speculoos

White Speculoos

Johnny Doodle White Speculoos is romige witte chocolade met stukjes speculoos. Lekker crunchy en een verrassend goede smaakcombinatie van kruidige speculoos en romig-zoete, witte chocolade.

Dark Nougat Cardamom

Dark Nougat Cardamom

Johnny Doodle Dark Nougat Cardamom is pure chocolade met 52% cacao,  stukjes noga en een vleugje Kardamom. Lekker kruidig en heel bijzonder van smaak.